neděle 20. září 2015

Čelákovice bodovaly na padesát procent

První mistrovská utkání sehráli muži v nové sezoně a připsali si první body do tabulky.

Zatím co v první utkání jsme v derby porazili Floorbal club Falcon 9 : 2, ve druhém utkání nás bodaly Vosy Praha a vyhrály 11:3.

FBC ČELÁKOVICE – FLORBAL CLUB FALCON 9 : 2 (4:1,1:1,4:0)

Branky: 3x Klíma, 2x Machačka, 2x Krejza, Freund, Sluka

Domácí tým se uklidnil již na začátku utkání, když po pěti minutách jsme vedli 2:0. V první třetině jsme jasně dominovali.

Druhá třetina byla vyrovnaná a obě mužstva v ní přidala po jedné brance.

Třetí třetina přinesla stejný obraz hry, jako ta první: Čelakovičtí útočili a odevzdaný soupeř se již na nic významného nezmohl. Konto soupeře jsme postupně zatížili a třetí třetinu vyhráli 4:0. Tři branky v utkání zaznamenal Klíma

FBK VOSY PRAHA – FBC ČELÁKOVICE 11 : 3 (1:1,4:1,6:1)

Branky: Sluka, Mostecký, Krejza

Výsledek tomu nenapovídá, ale do poloviny zápasu se hrálo vyrovnané utkání.

Tři minuty před koncem první třetiny jsme se ujali vedení 1:0, v závěru pak soupeř vyrovnal na 1:1 a tak třetina i skončila.

Ve druhé třetině pokračovalo dobývání obou branek. Soupeř byl šťastnější a vstřelil v krátké časové době tři slepené branky. V závěru třetiny ještě obě dvě mužstva vstřelili po jedné brance a po dvou třetinách svítil na ukazateli stav 5:2 pro domácí tým.

Ve třetí třetině jsme hru otevřeli ve snaze utkání ještě zdramatizovat a dotáhnout se výsledkově na soupeře, ale přišla sprcha a domácí tým vstřelil šest branek.